Linda mag gratis naar deze 5 grote festivals in Nederland:

‘Dat heb ik

te danken aan

Ed Sheeran’

Dankzij Ed Sheeran beleeft Linda Verheijden dit jaar een ultieme festivalzomer. De Limburgse wilde de Britse singer-songwriter graag live zien op Pinkpop en schreef zich daarom in voor de unieke winactie van Priority van Vodafone en Ziggo. “Ik stond wel even perplex toen ze belden dat ik had gewonnen. Vooral omdat ik was vergeten waarvoor ik me ook alweer had ingeschreven.”

Linda kan er inmiddels om lachen. We spreken haar een dag voor de start van Pinkpop. De weersverwachtingen zijn niet top (lees: regen, regen en nog eens regen), maar dat weerhoudt haar er niet van om de auto in te stappen richting het Limburgse festival voor een ‘thuisfeestje’. “Ik woon in een klein dorpje bij Venlo, dus hoef maar een uurtje te rijden. Ik ben héél benieuwd hoe het terrein eruit ziet met al die regen die verwacht wordt.” 

Gezellig, familiair festival

Vier dagen later blikt Linda razend enthousiast terug op haar bezoek aan Pinkpop. Ja, het was goed nat en modderig. Desondanks heeft ze enkele optredens ‘gewoon’ zittend bekeken vanaf het grasveld. “De organisatie heeft haar best gedaan om het terrein goed gangbaar te houden. Het lag er netjes bij en de sfeer was super. Het festival is heel familiaal, er waren veel gezinnen.” Lachend: “Net als ik allemaal Ed Sheeran-fans.” Zoals gezegd: alleen vanwege de Britse artiest schreef Linda zich in voor de ‘Festival Passe-partout’-winactie van Priority van Vodafone en Ziggo. Ze won dus en mag daarom deze zomer naast Pinkpop gratis naar Down The Rabbit Hole, NN North Sea Jazz, 7Fest en Lowlands. “Zo gaaf dat ik ook nog naar Lowlands mag. Bij de tickets is de camping ook inbegrepen, dus misschien dat ik dat daar wel doe, mits het weer meezit, haha!”

‘Het was echt even jeugdsentiment ophalen’

Voor Linda betekent haar toegang tot de vijf festivals ‘ongekende luxe’. “Mijn vriend heeft twee kinderen, daar moet ik ook rekening mee houden. Het is dus even kijken welke festivals ik met wie bezoek.” Naar Pinkpop nam ze een vriendin mee. Bij beiden kwam het jeugdsentiment naar boven. “Limp Bizkit was geweldig en voelde echt als jeugdsentiment. Dat was top. Maar het leuke aan festivals als Pinkpop is dat je ook nieuwe muziek ontdekt. James Arthur kende ik niet als artiest, maar toen ik een bekend nummer hoorde, wist ik meteen: dat is hij dus. Dat ik dit mag meemaken is echt top en fantastisch.”


Linda zit duidelijk nog vol adrenaline. Ze benadrukt dat ook het ontvangst héél relaxt was. “Je kunt prima parkeren en we konden zo doorlopen. We hoefden niet in de rij te staan en bij binnenkomst kregen we ons bijzondere toegangsbandje. Het was super goed geregeld” En dat bandje, die krijgt ongetwijfeld een mooi plekje in huis. Voor Linda is het tenslotte de start van een ultieme festivalzomer die ze nooit meer zal vergeten. 

Wil jij ook kans maken op unieke prijzen?

Met Priority van Vodafone en Ziggo krijg je voorrang bij het kopen van tickets, voor concerten, uitjes en festivals en doe je mee met exclusieve winacties, bijvoorbeeld voor VIP-tickets. 

Ontdek hier alle priorities