Deze films en series zie je alleen bij SkyShowtime

...en bekijk je via Ziggo gratis of met korting

Ben jij bang dat je je deze winter verveelt? Bij SkyShowtime bekijk je de nieuwste films en series van wereldberoemde filmstudio’s zoals Universal, Nickelodeon, DreamWorks en Paramount. Deze knallers zie je nu thuis voor de buis:

Christmas is hot!

Lampjes in de kerstboom aan? Check. Kersttrui aan? Check. Met SkyShowtime kom je (nu al) lekker in de kerstsfeer. Plof met z’n allen lekker op de bank, gooi de popcorn in de magnetron en geniet van films als Must Love Christmas, When Christmas Was Young en This is Christmas

Transformers: Rise of the Beast

Op zoek naar actie? Het zevende deel van de populaire Transformers is nu exclusief te zien bij SkyShowtime. 

Fast X

Nog zo’n actieknaller: Fast X is het nieuwste deel in de filmreeks van Fast and Furious. Ook nu zie je de bekende sterren uit eerdere edities schitteren. Wat te denken van Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Sung Kung. De film is nu exclusief te zien via SkyShowtime.

Lawmen: Bass Reeves

Yellowstone, Tulsa King en nu Lawmen Bass Reeves. Filmmaker Taylor Sheridan heeft weer een hit bedacht: Lawmen Bass Reeves draait om Bass Reeves, de eerste zwarte Amerikaanse marshall uit het wilde westen. De nieuwe serie is een vervolg op het verhaal van Yellowstone en een spin-off van 1883. Op SkyShowtime zie je wekelijks nieuwe afleveringen op SkyShowtime. 

Rubble & Crew

Een leuke serie voor de kids in de kerstvakantie is Rubble & Crew. De serie is gebaseerd op PAW Patrol, maar Rubble beleeft nu geweldige avonturen met een geheel nieuwe crew van pups. Die kan op repeat tijdens het kerstdiner!! De serie is nu exclusief te zien bij SkyShowtime.

De 5 voordelen van SkyShowtime via Ziggo:

Bij TV Max of bij het combineren van Vodafone en Ziggo krijg je SkyShowtime gratis. Scheelt je toch weer € 6,99 per maand.

Geen SkyShowtime in je pakkket? Profiteer nu van Kijkvoordeel: krijg 5% korting als je jouw SkyShowtime-abbonement via Ziggo bestelt.

SkyShowtime bekijk je eenvoudig via je Mediabox Next of Next Mini: je vindt de app in het menu of op kanaal 157.

Als je SkyShowtime bij Ziggo bestelt, betaal je de kosten van je SkyShowtime-abonnement via je Ziggo-rekening. Lekker overzichtelijk!

Via Mijn Ziggo zet je jouw SkyShowtime-abonnement makkelijk maandelijks aan en uit.

Meer over SkyShowtime bij Ziggo