Ultieme winactie

toffe releases

&

dit mag je niet missen

Wat je niet mag missen op Entertainment-gebied?
We delen 3 tips die je absoluut niet mag missen.

Lees verder

Sport

i

1

Beleef het slot van de Eredivisie live vanuit de Johan Cruijff ArenA

Juich jij Ajax mee naar de play-offs voor Europees voetbal? Beleef het slot van de competitie live vanuit de Johan Cruijff ArenA. Via Priority koop je nu tickets voor de laatste thuiswedstrijden van Ajax. 


Koop tickets via Priority

Priority

i

2

Win een droomreis naar El Clásico

Trommel je familie en vrienden op en plan een avondje uit: als Ziggo- en Vodafone-klant koop je via Priority nu kaartjes voor de musical De Man van La Mancha, een echte musicalklassieker die naar Nederlandse theaters komt en je meeneemt naar de 16e eeuw. Dichter Cervantes komt samen met zijn medewerker terecht in een gevangenis in Sevilla en moet al zijn bezittingen aan de arme gevangen geven. Als verdedigen brengt hij het verhaal van Don Quichot tot leven. Samen met Sancho Panza verrichten ze grootse daden.


Koop tickets

TV & Streaming

i

3

Ook voor de thuisblijvers is er genoeg te beleven. Haal een goede bak popcorn in huis en plan een lekker filmavondje: bij SkyShowtime zie je nu onder meer de film Mission Impossible - Dead Reckoning met Tom Cruise. De bekende acteur moet als Ethan Hunt een nieuw wapen opsporen dat de hele mensheid bedreigt. Ook zie je de nieuwe komedie Ted, gebaseerd op de films waarin een teddybeer tot leven komt. Op zoek naar spanning? Kijk dan naar Halo. Het tweede seizoen, waarin Master Chief John-117 strijdt tegen aliens, is net live gegaan.


Lees meer over deze shows

Wil je nog meer actie? Vanaf heden zie je Shōgun seizoen 1 bij Disney+. De serie neemt je mee naar het oude Japan en gaat over Yoshii Toranaga die vecht voor zijn leven wanneer zijn vijanden zich tegen hem keren, totdat een Europees schip strandt nabij een vissersdorpje. Als dat maar goed afloopt…

Beleef het beste entertainment voor jou

Bij Ziggo heb je tv en streaming op één plek, kijk je jouw favoriete sport­wedstrijden op Ziggo Sport en heb je altijd voorrang op jouw favoriete uitjes met Priority. Ontdek het nu in de Entertainment Gids.