Big Green Egg Open

laat jong vrouwelijk talent schitteren op topniveau

Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit. De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen. En daarom is onze samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) een hele natuurlijke en ook een erg leuke. We zijn er dan ook trots op om onszelf officieel partner van de NGF te mogen noemen.

FOCUS ON THE GREEN

SAMENWERKING BIG GREEN EGG & NGF

“We willen samen echt bouwen aan de golfsport. De doelgroep past perfect bij Big Green Egg”, zegt directeur Wessel Buddingh’ van Big Green Egg Europe. ‘Golfers kunnen de mooie dingen in het leven waarderen, zoals lekker eten bijvoorbeeld. In golf wil je met elkaar een leuke en gezellige tijd hebben, net als wanneer je met gelijkgestemden in de tuin rond de Big Green Egg staat. Daarnaast zit er een plezierig competitie-element in de golfsport dat we ook vaak terugzien bij onze EGGers. Ze dagen elkaar uit om de mooiste gerechten te maken of een prachtige buitenkeuken te bouwen. Alles wordt op social media gedeeld èn gewaardeerd. Dat sportieve karakter hebben golfers ook.

Naast de Birdieranking in de app GOLF.NL is Big Green Egg nu ook de officiële titelsponsor van de Dutch Ladies Open met het 

BIG GREEN OPEN.

Big Green Egg Open 2022

donderdag 14 juli 2022 08:00 - zondag 17 juli 2022 18:00
Rosendaelsche Golfclub

Het Big Green Egg Open wordt van 14 t/m 17 juli 2022 gespeeld op de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem en maakt deel uit van de Ladies European Tour. Tijdens het toernooi krijgt jong talent de kans om zich te meten op het allerhoogste niveau.


Het Big Green Egg Open steunt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dankzij dit fonds kunnen kinderen uit gezinnen met weinig middelen toch lid worden van een sportclub, muziek- of dansschool of een andere club of vereniging. Indien u wil, kunt u ook een vrijwillige bijdrage leveren aan dit goede doel (in stap 2). Uw volledige bijdrage zal gedoneerd worden aan het fonds.


Bestel tickets