Voorwoord

Tijdens de roaring twenties beleefde entertainment in Europa zijn hoogtepunt. Het was een tijd waarin elk avondje uit een groot feest was. Mensen gingen fris gekapt en strak in pak of chic op hakken naar het theater, de bioscoop of een jazzconcert.


Nostalgisch? Ja, maar in de twenties van onze tijd nog steeds actueel en relevant. Alleen is dat entertainment nu altijd beschikbaar en hoef je er niet altijd meer de deur voor uit. We zingen luid mee bij concerten en genieten in onze thuisbioscopen van films en series. We kijken onze favorieten in high quality terug, waar en wanneer we maar willen. Ieder op zijn eigen scherm of knus op de bank met de hele familie.


In ‘That's Entertainment’ vind je inspiratie en handige tips, of je nu thuis geniet van het leukste entertainment of eropuit gaat. Rob Kamphues neemt je mee achter de schermen bij Race Café. Celina vertelt hoe het is om als VIP een concert van Suzan & Freek bij te wonen. Bouke (de hedendaagse Elvis) deelt zijn backstage stories. En Wytse van der Goot blikt vooruit op de Europa League en Conference League die komend jaar exclusief te zien zijn bij Ziggo Sport.


De mogelijkheden van entertainment zijn vandaag de dag eindeloos. Dit is jouw gids in het enorme aanbod aan films, series, concerten, evenementen en sportwedstrijden. Zo mis je niks en wordt elke dag een feestje. Net als in de roaring twenties. 

Powered by