MEER

VOETBAL

Bij deze sporten komen Nederlanders in actie

DAN

Dat je bij Ziggo Sport goed zit als het gaat over voetbal en racing, weet bijna iedereen. Maar wist je dat er komend jaar méér te zien is dan de Formule 1 en Champions League? 

Diamond league

De oudste sport ter wereld, atletiek, is helemaal bij de tijd met de Diamond League. De Nederlanders zijn daarin fenomenaal op dreef, met overwinningen van Lieke Klaver, Femke Bol en Sifan Hassan op de sprint, horden en lange afstand. Op 20 april gaat het seizoen weer van start in het Chinese Xiamen en wordt afgesloten in Brussel.

Ski & Snowboard Cross

Met Ziggo Sport hoef je zelf niet op wintersport. Tenminste, je hoeft niet de zwarte piste op of spectaculaire capriolen uit te halen; dat doen de waaghalzen en snelheidsduivels tijdens de Ski Cross en Snowboard Cross wel voor je. IJskoude stunts en ijzingwekkende afdalingen waar je het warm van krijgt. 

World Padel Tour Amsterdam Open

De nieuwste sport schittert ook prominent op Ziggo Sport: padel. Een sport die in rap tempo de hele wereld voor zich weet te winnen. Ziggo is mediapartner van de World Padel Tour Amsterdam Open. De hoogtepunten en samenvattingen van het oktober-evenement kun je dus nog terugkijken. Bijvoorbeeld de match van Robin van Persie en Arjen Robben tegen Ronald de Boer & Raemon Sluiter. 

Zo win je El Clásico

Er is maar één ding mooier dan live op de bank de titanenstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona kijken. En dat is op 21 april 2024 op de tribune van het Estadio Santiago Bernabéu in Madrid. Via Priority van Ziggo en Vodafone maak je kans op twee tickets, en dat is inclusief de reis en overnachting. Meedoen kan tot zondag 17 maart 2024. 

Maak kans op deze ultieme prijs!

MotoGP en TT Assen

De snelheidsmaniakken van de MotoGP staan vanaf maart 2024 weer in de startblokken. Ziggo Sport zendt alle MotoGP, Moto2 en Moto3 trainingen, kwalificaties en races rechtstreeks en exclusief uit. Gaat Collin Veijer, die in Maleisië als eerste Nederlander in 33 jaar een GP won, verder met zijn zegereeks? Uiteraard is ook de TT van Assen live via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal te zien.

Super Sunday

14 juli 2024 is niet alleen een nationale feestdag in Frankrijk, maar wordt komend jaar voor sportliefhebbers de dag dat ze ogen te kort komen. Het wordt namelijk een Super Sunday die zijn weerga niet kent. Op die dag staat de finale van het EK voetbal in Duitsland gepland én strijden de twee beste landenteams van Zuid-Amerika om de Copa América.


Op het heilige gras van Wimbledon staat de mannenfinale op het programma, een strijd die je uiteraard op Ziggo Sport kanaal 14 live kunt volgen. In de Pyreneeën wordt het afzien voor de vaak bepalende gele trui-rit in de Tour de France. We duimen alvast voor de Nederlandse wielrenners. Een mooie primeur hebben we al. De Tour de France Femmes start dit jaar in Rotterdam met drie etappes op ons grondgebied, want Nederland is volgens de organisatie ‘het middelpunt van vrouwenwielrennen’.

Jouw sportoverzicht

Kijk op www.ziggosport.nl en je ziet in een oogopslag welke sportevenementen op het weekprogramma staan, maar je vindt er ook een overzicht van alle wedstrijden, races en duels die nog komen. Handig om alvast in de agenda te zetten! 

Ga naar Ziggo Sport

Tips