SPORT

2024

hoogtepunten

De ontknoping van het Formule 1-seizoen, de opwindende World Padel Tour in Amsterdam en het WK rugby: 2023 was een sportjaar vol hoogtepunten. Maar de kalender van 2024 is net zo sensationeel.

ABN AMRO Open

Het nieuwe sportjaar wordt al vroeg afgetrapt met een belangrijk tennistoernooi: van 12 tot en met 18 februari vindt het ABN AMRO Open in Ahoy plaats. Ga er thuis goed voor zitten om Daniil Medvedev, Jannik Sinner, Andrey Rublev en Holger Rune live in actie te zien via Ziggo Sport.

Ziggo Sport Race Café

Veel Nederlanders kijken weer uit naar het nieuwe Formule 1-seizoen. Vanaf maart gaan Max Verstappen en co het circuit op en dat betekent ook weer gas geven voor de mannen en vrouwen van Ziggo Sport Racé Café. Elke vrijdagavond om 22.30 uur geniet je een uur lang van de mooiste discussies, fragmenten en anekdotes. Tijdens de raceweekenden praten Rob Kamphues en de (vaste) tafelgasten je ook op zondag bij met een uitgebreide voor- en nabeschouwing.

Grand Prix Zandvoort

Augustus is nog ver weg, maar er wordt al volop naar uitgekeken: in het weekend van 23 tot en met 25 augustus komen de beste F1-coureurs naar Nederland en wordt Zandvoort weer hermetisch afgesloten voor de GP van Nederland. Geen kaartje bemachtigd? Geen paniek: Ziggo Sport Racé Café is er uiteraard bij en zendt dagelijks uit op locatie.

Europees voetbal

Maar ook voetballiefhebbers komen volgend jaar zomer absoluut aan hun trekken: vanaf augustus 2024 zie je al het Europees voetbal exclusief bij Ziggo Sport. Op dinsdag en woensdag kijk je naar de UEFA Champions League en op donderdag de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League. Nog een tip voor voetbalfans: in 'Kick 't Met' delen voetballers persoonlijke verhalen. Lees meer in het interview met Wytse van der Goot en presentatoren Armin Shah en Jefferson Osei.

TT Assen

Terug naar de racebaan, want in het weekend van 27 tot en met 29 juni komen de beste motorcoureurs naar Nederland voor de TT Assen. Ziggo Sport zendt de trainingen, kwalificaties en races van de MotoGP rechtstreeks uit.

KLM Open

De snelheidsmaniakken maken in het weekend van 20 tot en met 23 juni plaats voor de geduldige golfers. Ziggo Sport is er medio juni live bij in Amsterdam als onder andere Joost Luijten in actie komt bij de KLM Open.

Ziggo Sport

Benieuwd naar het volledige sportaanbod van Ziggo Sport? Bekijk het hier. En als je een keer niet thuis bent en tóch wilt genieten van sportwedstrijden kun je met Ziggo GO - de app die makkelijk installeert op je mobiel - alles overal live kijken. Tip: zet dan ook meteen even de sportagenda van Ziggo Sport onder je favorieten.

Ga naar Ziggo Sport

Tips