Als jij slecht met FOMO om kan gaan, dan is dit artikel niets voor jou. Als Ziggo-klant krijg jij namelijk toegang tot het exclusieve Priority-klantprogramma. Dat klinkt mooi, maar wat houdt het eigenlijk in? Wat dacht je van… de beste deals voor concerten, wedstrijden en spetterende uitjes. Hier een greep uit het waanzinnige Priority-aanbod.

El Clásico - in het echt

Als wij zeggen ‘El Clásico’, dan weet jij als voetballiefhebber natuurlijk genoeg. Toch willen we graag nog iets toevoegen aan deze wedstrijd tussen de Spaanse topclubs Real Madrid en FC Barcelona in het weekend van 20-21 april 2024. Namelijk: jou. Live. Op de tribune. Ja, in het Spaanse stadion Bernabéu. Doe mee met de actie en win een reis voor twee personen naar Madrid, inclusief overnachtingen en toegang tot de wedstrijd. Mooier wordt het niet. 

Korting op het witte doek

Ligt je hart meer bij de bios en blockbusters? Mooi. Met Priority ga je extra voordelig naar de film. Koop een Pathé-filmvoucher en krijg tot twintig procent korting op je kaartje, geldig bij alle Pathé Bioscopen van Nederland. 

Jouw eigen Golden Seat

Hoe gaaf zou het zijn als je een concert in de Ziggo Dome volgt vanuit je eigen Golden Seat? Ja, dat lees je goed: een stoel die alleen voor jou is én dat een heel jaar lang! Doe mee met deze unieke actie en wie weet ga jij in 2024 als VIPMEGS (very important person met eigen golden seat) gratis naar tien concerten in de Ziggo Dome. 


Met Priority-tickets sta je vooraan in de rij. Ook krijg je jouw eigen ingang en maak je kans op een VIP-upgrade of een backstage Meet & Greet met één of meerdere artiesten. 

Je eigen concertingang

Nooit meer in de rij staan bij de Ziggo Dome: dat klinkt als een droom, maar dat is het voor jou als Ziggo-klant niet. Upgrade je ticket en je mag gebruikmaken van de Priority-ingang én een exclusieve garderobe. Niet vergeten om ook je reguliere ticket mee te nemen, anders sta je alsnog buiten. Wil jij de complete VIP-ervaring? Neem alvast een kijkje achter de schermen.

‘Pretty Woman, walking down the street’

Dol op musicals? Pretty Woman - de iconische film uit de jaren negentig met Julia Roberts en Richard Gere - is nu eindelijk ook in Nederland als musical te zien. Hoofdrolspelers Jan Kooijman en Shanna Slaap nemen je mee in een verhaal dat barst van de glitter, glamour, romantiek en humor. De met een Grammy bekroonde muziek van Bryan Adams en Jim Vallance doet de rest.


De musical Pretty Woman is te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en met Priority krijg je tot wel 30 procent voordeel.

Peakfijn padelvoordeel

En dan tot slot een deal die lekker actief is. Houd je van padellen, ook dan kun je met Priority je zegeningen tellen - en je racket gratis huren bij Peakz Padel. Is dat een peakfijn voordeel, of niet? 

Priority