Bingen

Bingen

Bingen

Wat Martien met wijn kan, kan jij met series en films. En ook nog met het grootste gemak, want bij Ziggo vind je jouw favoriete streamingsdiensten (o.a. Netflix, NPO, SkyShowtime, Disney+, HBO Max, Videoland, Prime Video) op één plek. Ook huur je via Pathé Thuis eenvoudig films voor in je eigen thuisbioscoop.


Op SkyShowtime is het nostalgisch genieten met de reboot van populaire en bekroonde komedie Frasier. Hierin keert Kelsey Grammer terug als de snobistische, maar sympathieke Dr. Frasier Crane in de revival.


Toch meer interesse in crime? Dan dan tippen we Een moord kost meer levens op Videoland. Dit waargebeurde verhaal, gebaseerd op een boek van Peter R. de Vries, neemt je mee in het hoofd en schokkende leven van moordenaar Paul Spruit. Met o.a. Monic Hendrickx en Jacob Derwig.


Verboden te lachen! Het eerste seizoen van de comedyshow LOL - Last One Laughing NL - waarin tien Nederlandse cabaretiers werden opgesloten in een ruimte en zes uur lang niet mochten grinniken, grijnzen of schaterlachen was een grandioos succes. Het tweede seizoen is nu te zien bij Amazon Prime Video.

Speciale

films

voor

de

donkere

dagen

Wat dacht je van het o-zo populaire Oppenheimer en Barbie? Deze films zijn nu te huur bij Pathé Thuis. En wil je toch weer een keer de deur uit? Check dan zeker even Priority. Hier scoor je bioscoopkaartjes met een fijne korting.

Zinderende voetbalwedstrijden

Ga er maar eens goed voor zitten: bij Ziggo Sport ben jij onderdeel van de beslissende wedstrijden uit de groepsfase van de Champions League, maar ook van de verhitte strijd om de koppositie in onder meer Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Ook is de Afrika Cup dit jaar exclusief en live bij Ziggo Sport te volgen. Geniet van 13 januari t/m 11 februari van de mooiste duels met onder meer topspelers als Salah, Ziyech, Mané Amrabat, Kudus en Onana. Je kunt het toernooi in Ivoorkust volgen op Ziggo Sport kanaal 14 en alle Ziggo Sport Totaal kanalen. 

Bekijk de volledige sportagenda

Een beetje voorrang en voordeel is altijd fijn, en dat is precies wat je als Ziggo- of Vodafone-klant krijgt met Priority. De beste deals voor concerten, wedstrijden en uitjes door heel Nederland. Naar de film? Ga naar een Pathé-bioscoop en je krijgt tot twintig procent korting op je kaartje. En koop je je ticket(s) voor Disney100 in Concert bij Priority, dan zit je niet alleen op rozen maar ook op de beste plekken. Beter wordt ‘t niet. Of toch wel… want wat dacht je van een kans op Golden Seats, waarmee je in 2024 tien concerten als VIP kunt bezoeken? Of VIP Field Seats bij Ajax?  Betere plekken krijg je niet.

Tips